Često postavljana pitanja – FAQ

Što je potrebno za izradu pečata?

Pečat za obrt, samostalnu djelatnost, agenciju, d.o.o. ili udruge

Nakon što ste osnovali obrt, tvrtku ili udrugu, sljedeći korak je izrada pečata. Za izradu službenog pečata nužno je prilikom narudžbe priložiti sljedeće dokumente:

Obrt, samostalna djelatnost, tvrtka, agencija

Pečat za obrt, samostalnu djelatnost, tvrtku ili agenciju treba sadržavati sljedeće podatke: naziv obrta / SD-a / tvrtke  /agencije, djelatnost i sjedište, a za obrt, SD i agenciju još je potrebno navesti i vlasnika. Osim tih podataka mogu se navesti broj telefona, broj mobitela, e-mail adresa, web stranica… Uz narudžbu za izradu pečata nužno je priložiti kopiju rješenja o upisu u sudski registar.

Udruga

Za izradu službenog pečata udruge nužno je dostaviti kopiju rješenja o osnivanju udruge, kao i dio statuta vezanog za izradu pečata

Odvjetnički ured

Za izradu službenog pečata odvjetnika nužna je kopija rješenja Odvjetničke (Advokatske) komore.

Liječnik (doktor)

Za izradu službenog pečata odvjetnika nužna je dostava kopije diplome Medicinskog fakulteta.

Osobni (neslužbeni) pečati

Za izradu pečata koji nisu povezani sa službenom registracijom nije potrebna dokumentacija.

Faksimil

Faksimil podrazumeva pečat s otiskom osobnog potpisa. Ukoliko faksimil naručujete za drugu osobu potrebno je dostaviti zahtev za izradu faksimila sa pečatom i potpisom naručitelja.

Kako dostaviti dokumente potrebne za izradu pečata?

Da bismo Vam olakšali dostavu dokumenata potrebnih za izradu pečata potrebno je presliku / kopiju dokumenta dostaviti putem maila ili je jednostavno uslikati i proslijediti putem Vibera ili WhatsAppa na broj +387 63 642 295.

Kako naručiti pečat?

Narudžba

Želite jednostavno, brzo i sigurno naručiti pečat za sebe ili za svoje poduzeće? Naša internet trgovina će Vam to omogućiti.

Prvi korak je klik na ovaj link, koji će Vam prikazati sve vrste pečata koje imamo u ponudi. U nazivu pečata će Vam se prikazati i dimenzija otiska pečata, tako da možete pronaći odmah onu dimenziju koja Vam najviše odgovara.

Nakon što ste pronašli proizvod koji želite, potrebno je unijeti željeni tekst ili nam poslati grafičku pripremu izgleda Vašeg pečata. Zatim ćete proizvod dodati u košaricu, nakon čega se automatski otvara stranica koja od Vas traži unos točnih podataka potrebnih za slanje pečata na Vašu adresu.

Plaćanje

Najjednostavniji način plaćanja je plaćanje pouzećem, gdje izradu pečata plaćate prilikom preuzimanja.

Druga metoda je uplata na naš bankovni račun (UniCredit: 3381602285594308), a mi pečat šaljemo nakon što transakcija bude vidljiva na našem izvodu.

Dostava

Pitate se koliko je vremena potrebno za izradu pečata? Za Vas smo osigurali brzu i besplatnu dostavu na Vašu adresu – sve pečate naručene do 11.30 sati šaljemo istog dana (na Vašoj su adresi sutradan), dok narudžbe pristigle nakon 11.30 sati, šaljemo sljedeći dan.

Mogu li samostalno kreirati dizajn pečata?

Ukoliko želite sami kreirati dizajn (izgled) pečata, nužno je prilikom narudžbe grafičku pripremu pretvoriti u vektore i poslati je u jednom od sljedećih formata: .cdr, .pdf ili .ai. Grafičku pripremu možete poslati prilikom kreiranja narudžbe (koristeći našu formu za narudžbu pečata) ili nam je proslijediti na naš mail shop@pecati.ba.

Postoji li garancija na pečat?

Naravno! Na sve naše pečate dajemo garanciju od 24 mjeseca. Garancija se odnosi na gumicu pečata (ne na mehaničke kvarove).

2 komentara na “Često postavljana pitanja – FAQ

  1. Sava says:

    Interesuje me da li imate mogućnost izrade kvadratnog pečata koji se sastoji od samostalno kreiranog grafičkog dijela sa datumarom (dva u jednom) ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)